Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014

ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ.-ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις για την ημέρα ψήφισης του Σχεδίου Νόμου που αφορά στην κατάργηση δεκάδων Νομικών Προσώπων του Δημοσίου και με το οποίο η κυβέρνηση προωθεί εκατοντάδες απολύσεις-διαθεσιμότητες και την «αξιολόγηση» που θα αποτελέσει τη μόνιμη δεξαμενή νέων διαθεσιμοτήτων, αποφάσισε τα πιο κάτω:

1.       Την προκήρυξη 24ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ στο Δημόσιο την ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014, ενάντια στην ψήφιση του Νομοσχεδίου που προετοιμάζει χιλιάδες νέες διαθεσιμότητες-απολύσεις στο Δημόσιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τη διάλυση των υπηρεσιών τους.
Την πραγματοποίηση ΑΠΕΡΓΙΑΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ στις 11.00 το πρωί στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ-Αθήνα. Θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή και στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
2.       Νέα 48ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ την ΤΕΤΑΡΤΗ 19 και ΠΕΜΠΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014, ενόψει των απολύσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (Σχολικοί Φύλακες, Εκπαιδευτικοί, Καθαρίστριες Υπουργείου Οικονομικών κ.α.) που ήδη βρίσκονται σε διαθεσιμότητα το τελευταίο οκτάμηνο. Απεργιακή Συγκέντρωση την ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 στις 11.00 το πρωί, στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ-Αθήνα.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στις κινητοποιήσεις που έχει προγραμματίσει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Καλεί επίσης τους Συλλόγους-Μέλη της εκτός της Περιφέρειας Αττικής, σε συνεργασία και συντονισμό με τους υπόλοιπους συνδικαλιστικούς φορείς του Δημοσίου, να οργανώσουν στην περιοχή ευθύνης τους αντίστοιχες απεργιακές εκδηλώσεις-συγκεντρώσεις.
Προσυγκέντρωση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση την ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014, θα γίνει στις 10.30 το πρωί, στην Πλατεία Καραϊσκάκη-Καρόλου 24-Αθήνα.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου